Hliníkové pergoly jako doplněk k novému domu

Hliníkové pergoly jako doplněk k novému domu

Máte nový dům a chcete k němu ještě přistavět kvalitní a kryté zahradní posezení? Pro hliníkové pergoly se obraťte na Alcentrum s.r.o..

Našim zákazníkům nabízíme konzultaci, zaměření a vypracování projektu zcela zdarma v místě, kde se bude stavba hliníkové pergoly realizovat. S objednávkou hliníkové pergoly neotálejte, na hliníkovou pergolu se stojí fronty.

Hliníkové pergoly od Alcentrum s.r.o. nevyžadují platby předem

Můžete se spolehnout, že žádné platby předem si Alcentrum neúčtuje. Platbu za kompletní hliníkovou pergolu provedete po doručení a zhotovení hliníkové zahrady u Vás na zahradě. Záleží jen na tom, jestli si hliníkovou pergolu postavíte sami, nebo si k hliníkové pergole objednáte i montáž hliníkové pergoly.

Jaké typy hliníkové pergoly společnost Alcentrum nabízí?

Naše společnost Alcentrum pochází z Veselí u Přelouče a výrobou zahradních hliníkových přístřešku různého druhu se zabývá již více než jedno desetiletí.

Ve své nabídce máme zahradní hliníkové pergoly 3 ve typech, srovnaných od cenově nejdostupnějších až po luxusní provedení zhotovené na míru potřeb jednotlivých klientů.

Hliníkové pergoly ECO

Pergoly z řady ECO jsou cenově nejpřijatelnější, jsou vyráběné v různých rozměrech a dvou barevných odstínech (antracit a bílá). Dodáváme je ve formě skládačky, kterou si sestavíte sami s pomocí ještě jednoho pomocníka, a to s termínem dodání do 3 dnů od objednání.

Hliníkové pergoly PROFI

Hliníkové pergoly PROFI jsou určeny pro náročnější zákazníky. Výběr je možný z 20 standardních rozměrů, nebo zhotovení na míru, výhodou hliníkové pergoly z řady PROFI je možnost rozšířit hliníkovou zahradní pergolu na zimní zahradu. Na výběr je až 200 dekorů dle přání zákazníka.

Hliníkové pergoly DELUXE

DELUXE je hliníková pergola v luxusním provedení pro nejnáročnější zákazníky. Jsou použity speciálně zesílené profily a na zastřešení bezpečnostní sklo. Dodávány jsou pouze na zakázku.

Materiál na vyhotvení hliníkové pergoly

Zahradní hliníkové pergoly vyrábíme z:

  • kvalitních hliníkových profilů - jsou opatřeny práškovou vypalovací barvou Komaxit
  • zastřešení - je používán buď komůrkový polykarbonát o síle 16 mm s UV filtrem nebo na přání zákazníka bezpečnostní sklo
  • spojovací materiál -  je používán velmi kvalitní nerez

Jaké jsou nabízné výhody hliníkové pergoly

Sami posuďte, jestli jsou výhody hliníkové pergoly opravdu bezkonkurenční:

  • bezúdržbovost
  • neomezené životnost
  • moderní vzhled
  • kvalitní zastřešení terasy
  • nehořlavost

Chcete poradit s výběrem?

Hliníkové pergoly jspu k dispozici i k osbímu shlédnutí, stačí nás kontaktovat a domluvíme se osbní prohlíce.

Publish modules to the "offcanvs" position.

Napište nám!
Můžete napsat ještě 2000 znaků.
Nahrát přílohy